Materialevalg

Når du i min webshop/galleriet har besluttet dig for et billede, skal du derefter tage stilling til både størrelse og, hvilket materiale du ønsker det printet på.

Alle mine billeder egner sig til store print såvel som små.
Uanset hvilken størrelse du vælger, vil det gøre en forskel i din indretning. Du bør tænke på et billede på samme måde, som når du vælger et møbel. 

Et stort print gør noget helt særligt - det bliver på en slags ny åbning på din væg, som man får lyst til at gå ind i, samtidig med at det bliver en stor del af hele din indretning. 

Jeg printer ikke selv, men har professionelle til at gøre det for mig. Det sikrer dig det smukkeste resultat på din væg. Det er de samme, der sender dit køb direkte til en pakkeshop i nærheden af dig.

Har du ønsker til print af mine billeder på helt andre materialer eller i andre størrelser, end dem jeg viser dig her, er du meget velkommen til at kontakte mig.
Du kan skrive til mig på tina@ts-art.dk
Du kan desuden få printet dit yndlingsbillede på glas, birketræsfinér og lærred.

Her under uddyber jeg de enkelte materialer, jeg har udvalgt til dit yndlingsbillede.

 

Mat Fine Art Papir 230 g/m2

Du får printet billedet på et lækkert bæredygtigt Fine Art Papir i en kraftig og helt mat finish. Looket er silkeblødt. Printet er farvemættet og kontrastfyldt, og det bliver leveret godt beskyttet i en kraftig paprulle.

Printet billede af "An Empty Aarhus" på rullet papir

 

Aluplade 3 mm

Vælger du alupladen får billedet et eksklusivt look. Overfladen er semimat og refleksfri, og billedet falmer ikke.
Alubilledet fremstår råt, ærligt, enkelt og eksklusivt. 

Billedet har et påmonteret beslag, og der medfølger en monteringsvejledning. Bagpå billedet sidder 2 afstandsstykker i skum. Billedet hænger ca. 10mm ud fra væggen, hvilket giver det en svævende effekt.

Du kan også downloade monteringsvejledningen her

Hjørnet af et billede printet på aluplader 3 mm   Billede af vægbeslaget som medfølger til alu- og akryl dibond plader   Billedet viser et stykke afstandsskum, som er placeret nederst bagpå billedet i begge hjørner

 

Akryl Dibond - 6 mm

Billedet består af tre lag: Øverst er en 3 mm akrylplade (plexiglas). På indersiden et Fine Art Hahnemühleprint, som får ekstra dybe og kraftige farver på grund af akrylens blanke overflade. En 3 mm aluplade afslutter og afstiver billedet. 

På billedet er påmonteret et beslag og der medfølger en monteringsvejledning. Bagpå billedet sidder 2 afstandsstykker i skum. Billedet hænger ca. 10 mm ud fra væggen, hvilket giver det en svævende effekt.

Du kan også downloade monteringsvejledningen her

Billede af et hjørne af akryl dibond 6mm billede   Billede af vægbeslaget som medfølger til alu- og akryl dibond plader  Billede af 2 afstandsstykker i skum, som er monteret bagpå alu- og akryl dibond pladerne

 

Akustikplade med ramme

Du får smukke billeder på væggen samtidig med, at du forkæler dine eller dine medarbejderes ører. Akustikpladerne bidrager i den grad til et bedre arbejdsmiljø. Har du rumklang i lokalet, er akustikplader derfor det helt rigtige valg.

Akustikbillederne består af lyddæmpende plader med en klasse A lydabsorption, hvilket kan betegnes som det bedste på markedet. Pladerne har en lydabsorption på op til 0,95-1,0, hvilket betyder, at kun 0-5% af lydenergien reflekteres, når den rammer akustikbilledet. 

Pladerne, som er glasuld, printes i lige så høj kvalitet, som de øvrige produkter.
På akustikpladen fremstår billedet i en mat overflade.

Akustikbilledet:

  • Forbedrer akustikken i rummet
  • Gør det lettere at høre, hvad hinanden siger
  • Reducerer irrelevante lydkilder såsom baggrundsstøj

Akustikbilleder gør det altså lettere at nyde hinandens selskab i køkkenalrummet, eller at være produktive og ikke mindst bevare koncentrationen i det åbne kontorlandskab. 

Indrammes med en flot ramme efter eget valg, som giver den sidste finish.
Læs om rammevalg nederst.

Leveres klar til ophængning.

Materialer: 20 mm glasuldsplade og valgfri ramme
Printkvalitet: HD UV print - falmer ikke
Tykkelse: 40 mm
Vægt/kvm: 7.5 kg
Beslag: Takkede beslag - 3 mm dybde

Billede af hjørnet af et akustikbillede med sort træramme

 

Rammevalg - kun til akustikplader

Når du vælger størrelse til dit akustikbillede i webshoppen - vælger du samtidig, hvilken ramme du ønsker. Rammen er med i billedprisen.

Her ser du de 4 trærammer du kan vælge imellem.

Billede af ramme til akustikplade i mat sort A40-22

Billede af ramme til akustikplade i lys egetræ A40-20

Billede af ramme til akustikplade i mat hvid A41-22

Billede af ramme til akustikplade i mørk træ A40-20